Zweep

Zweep een springzweep of dressuurzweep. Een rijzweep moet goed in de hand leggen en een goede grip hebben. Kiest u niet voor een te lange of korte zweep raak het paard aan waar het nodig is, op kont of schouder.

Zweep Er zijn 9 producten

Subcategorieën

 • Springzweep

  Springzweep om het paard op de schouder aan te raken. Een zweep om mee te springen om het paard zijn aandacht erbij te houden. Een springzweep moet stevig in de hand liggen en een goede grip hebben. Wij hebben online de juiste kleur zweep en de juiste lengte want die is ook erg belangrijk. Weet u niet zeker of u een zweep nodig heeft of welke maat laat u adviseren.

 • Dressuurzweep

  Dressuurzweep in de kleur zwart paars of roze. Ook de lengte van de zweep is erg belangrijk wij verkopen online de maten 100, 110 en 120. Maar ook de korte zwepen hebben wij voor u klaarliggen.

 • Paardrijzweep Kids

  Paardrijzweep Kids, Mooie manege zweep voor kinderen. in de kleur paars, blauw, roze met hartjes of met glitters. Bestel veilig en snel een paardrijzweep

 • Contactstok

  Contactstok met Touw aan het uiteinde voorzien van leertje Verkrijgbaar in verschillende kleuren.Een contactstok door de trainer gebruikt als verlenging van de arm tijdens het grondwerk. Het voordeel van een contactstok is dat hij nauwelijks buigt en daar kan zijn waar de arm niet bij kan. Er kan eenvoudig een constante en opbouwende druk worden uitgeoefend. Een contactstok uitermate geschikt voor natural horsmanship.

Toont 1 - 9 van de 9 items
Toont 1 - 9 van de 9 items