Halster Shetlander

Halster Shetlander, Een passend halster is zeker belangrijk. Een shet heeft in de winkter veel haar dus een verstel mogelijkheid is ook erg belangrijk. een te strak halster kan nare gevolgen hebben, maar een halster die te groot is kan ook zeker problemen geven. Wij hebben halster voor shetlander in ver schillende kleuren ook met bont of in het ...

Halster Shetlander, Een passend halster is zeker belangrijk. Een shet heeft in de winkter veel haar dus een verstel mogelijkheid is ook erg belangrijk. een te strak halster kan nare gevolgen hebben, maar een halster die te groot is kan ook zeker problemen geven. Wij hebben halster voor shetlander in ver schillende kleuren ook met bont of in het leder. hoe leuk is het dat je halster bij een set past, wij hebben bvb ook de unicorn set deze is met deken, halster, halstertouw en peesbescherming te krijgen.

Heeft u het juiste halster shetlander gevonden dan kunt u bij ons direct bestellen of opslaan in uw persoonlijke account. Zo kunt u op een ander tijdstip ook uw bestelling afmaken.

Meer

Halster Shetlander Er zijn 26 producten

Toont 1 - 26 van de 26 items
Toont 1 - 26 van de 26 items