Touwhalster

Touwhalster. Mooie touwhalsters welke zeer geschikt zijn voor grondwerk. Een touwhalster is een communicatie middel tussen jou en je paard. Het touw halster kan gemaakt zijn in verschllende diktes van het touw. Touwhalsters zijn er in diverse mooie kleuren en professioneel geknoopt. Er zijn touwhalsters die speciaal gemaakt zijn voor onderweg bi...

Touwhalster. Mooie touwhalsters welke zeer geschikt zijn voor grondwerk. Een touwhalster is een communicatie middel tussen jou en je paard. Het touw halster kan gemaakt zijn in verschllende diktes van het touw. Touwhalsters zijn er in diverse mooie kleuren en professioneel geknoopt. Er zijn touwhalsters die speciaal gemaakt zijn voor onderweg bijv. het halster trail riding. Die is makkelijk in de zak te stoppen en zeer handig voor onderweg tijdens een lange buitenrit. Omdat een touwhalster de communicatie tussen ruiter en paard en of pony kan verbeteren wordt het vaak ook gebruikt voor natural horsemanship.

Vind u het juiste touw halster online in onze paardenwinkel dan kunt u die direct bestellen of in uw persoonlijke winkelmand plaatsen om later uw bestelling nogmaalst te kunnen bekijken en of het te bestellen.

Meer

Touwhalster Er zijn 16 producten

Toont 1 - 16 van de 16 items
Toont 1 - 16 van de 16 items