Bodyprotector Rugprotector

Bodyprotector Rugprotector

Bodyprotector Rugprotector Er zijn 8 producten

Subcategorieën

 • Bodyprotector Volwassen

  Bodyprotector Volwassen, Flexibele lichaamsbescherming met hoog draagcomfort en extreem hoge bewegingsvrijheid dankzij paneeltechnologie
  De perfecte bodyprotector voor wedstrijd- en vrijetijdsrijders vind u bij ons in de online paardenwinkel.
  Individuele aanpassing van de maat door middel van klittenbandsluiting in de taille en schouders is erg handig en dus ook bij vele protectors mogelijk.
  Getest in overeenstemming met de geldende Europese norm EN 13158-2009 De body-protector moet bij ons getest worden om een zo groot mogelijke veiligheid te waarborgen.

  Houd er rekening mee dat voor eventing en cross-country, volgens de LPO [Duitse ruiterreglementen] een lichaamsbeschermer in overeenstemming met EN 13158-2000 of EN 13158-2009 wordt aanbevolen. U vind deze in onze online paardenwinkel en daardoor weet u zeker dat u met toegestaande bodyprotector paardrijd.

 • Bodyprotector Kind

  Bodyprotector Kind, Bodyprotector, flexibel met ritssluiting, Professionele bodyprotector nodig? geschikt voor vrijetijdsritten en wedstrijden? Het speciale hightech schuim is opgedeeld in verschillende panelen, waardoor een maximale bewegingsvrijheid wordt gegarandeerd en maximale veiligheid tijdens het paardrijden dit vind u in onze online paardenwinkel! Neem snel een kijkje bij onze bodyprotectors en bestel veilig en snel bij de leukste ruitershop.
  Individuele maataanpassing dankzij klittenband op schouders en taille meest aan te raden ivm maat en perfecte passing. Voldoen aan BETA standaard 3 en Euronorm EN 13158-2009 ook deze bodyprotector vind u in onze online winkel.
  Wil u dat uw kind veilig paardrijd dan raden wij u aan een bodyprotector te gebruiken bij elke les.
  Houd er rekening mee dat volgens LPO een lichaamsbescherming die voldoet aan de vereisten van EN 13158-2000 of EN 13158-2009 wordt aanbevolen voor tests voor cross-country. Dit kan elk jaar veranderen dus heeft u een goede protector nodig wordt dit bij elke protector voor u aan gegeven.

  De bodyprotector
  SWING-lichaamsbeschermers beschermen uw romp bij een val zonder uw rijplezier te beïnvloeden. Hightech-materialen zorgen voor maximale bewegingsvrijheid.

  Of het merk Busse ruitersport die ook bodyprotector kind leverd tegen de beste prijs kwaliteit verhouding en laatste normen.

 • Rugprotector Volwassen

  Rugprotector Volwassen, De nieuwe rugbescherming bied optimaal draagcomfort. Bescherming voor ruggengraat en staartbeen van de ruiter.
  Door de EU goedgekeurde ruggengraatbescherming (voldoet aan EN 1621-2, niveau 1) U kunt deze vinden in onze online paardenwinkel.
  Maximaal draagcomfort en Grootst mogelijke bewegingsvrijheid lichtgewicht en flexibel.

  De rugbeschermer
  een rugbeschermer beschermt uw rug en zorgen dat het uw rijplezier niet beïnvloedt. Het gebruik van high-tech materialen zorgt voor maximale bewegingsvrijheid.

  Houd er rekening mee dat, volgens regels voor de paardensport, een rugbeschermer conform EN 13158-2000 of EN 13158-2009 vereist is voor eventing en cross-country. Heeft u een protector nodig die aan deze eisen voldoet? Het wordt bij ons bij elk product aangegeven.

 • Rugprotector Kind

  Rugprotector Kind, beschermt uw kind tijdens het paardrijden. Deze protectors beschermen de rug en het staartbeen. Een rugprotector mag het comfort tijdens het paardrijden niet beinvloeden daarom worden onze protectors getest en staat er bij elk product aan welke eisen die voldoet.

  Zoekt een protector voor het paardrijden? neem eens een kijkje in onze webshop. Alle gewenste informatie hebben wij erbij vermeld en voldoen aan de eisen gesteld door de eu.

  Een rugbeschermer is aan de achterkant verstevigd waardoor het de rug beschermd. Je kan een rug beschermer aandoen als een jas en heeft ook een enorm draag comfort door de bewegingsvrijheid die deze protectors hebben voor het kind.

Toont 1 - 8 van de 8 items
Toont 1 - 8 van de 8 items