Paardrijcap Kind

Paardrijcap kind, Veilig paardrijden met een veilige cap die goed gekeurd is door de EU en veilig bevonden is, is voor ons maar vooral voor de ruiter erg belangrijk. Kiest u voor een paardrijhelm dan kies u voor veiligheid en dan moet zo`n cap ook aan hoge eisen voldoen. Bij ons in de ruitershop vind u rijhelmen voor het paardrijden die aan deze...

Paardrijcap kind, Veilig paardrijden met een veilige cap die goed gekeurd is door de EU en veilig bevonden is, is voor ons maar vooral voor de ruiter erg belangrijk. Kiest u voor een paardrijhelm dan kies u voor veiligheid en dan moet zo`n cap ook aan hoge eisen voldoen. Bij ons in de ruitershop vind u rijhelmen voor het paardrijden die aan deze eisen voldoen.

Bij het uitzoeken van een paardrijcap voor kinderen gaat het bij het kind vooral om de kleur! Wij kunnen niks anders dan natuurlijk de mooiste kleuren en printen op deze rijhelmen aan te bieden.

Hoe pas je een cap?

Een handigheidje is om de omtrek van het hoofd te meten. Met deze omtrek weet u meteen in welke maat het kind valt. Onze maat voor kinderen is 45 tot 53 cm en 54 tot 58 cm.

Zoekt u een paardrijcap voor een kind Dan kunt u deze veilig en snel bestellen in onze online paardenwinkel.

Meer

Paardrijcap Kind Er zijn 19 producten

Toont 1 - 19 van de 19 items
Toont 1 - 19 van de 19 items