Bodyprotector Kind

Bodyprotector Kind, Bodyprotector, flexibel met ritssluiting, Professionele bodyprotector nodig? geschikt voor vrijetijdsritten en wedstrijden? Het speciale hightech schuim is opgedeeld in verschillende panelen, waardoor een maximale bewegingsvrijheid wordt gegarandeerd en maximale veiligheid tijdens het paardrijden dit vind u in onze online paa...

Bodyprotector Kind, Bodyprotector, flexibel met ritssluiting, Professionele bodyprotector nodig? geschikt voor vrijetijdsritten en wedstrijden? Het speciale hightech schuim is opgedeeld in verschillende panelen, waardoor een maximale bewegingsvrijheid wordt gegarandeerd en maximale veiligheid tijdens het paardrijden dit vind u in onze online paardenwinkel! Neem snel een kijkje bij onze bodyprotectors en bestel veilig en snel bij de leukste ruitershop.
Individuele maataanpassing dankzij klittenband op schouders en taille meest aan te raden ivm maat en perfecte passing. Voldoen aan BETA standaard 3 en Euronorm EN 13158-2009 ook deze bodyprotector vind u in onze online winkel.
Wil u dat uw kind veilig paardrijd dan raden wij u aan een bodyprotector te gebruiken bij elke les.
Houd er rekening mee dat volgens LPO een lichaamsbescherming die voldoet aan de vereisten van EN 13158-2000 of EN 13158-2009 wordt aanbevolen voor tests voor cross-country. Dit kan elk jaar veranderen dus heeft u een goede protector nodig wordt dit bij elke protector voor u aan gegeven.

De bodyprotector
SWING-lichaamsbeschermers beschermen uw romp bij een val zonder uw rijplezier te beïnvloeden. Hightech-materialen zorgen voor maximale bewegingsvrijheid.

Of het merk Busse ruitersport die ook bodyprotector kind leverd tegen de beste prijs kwaliteit verhouding en laatste normen.

Meer

Bodyprotector Kind Er zijn 2 producten

Toont 1 - 2 van de 2 items
Toont 1 - 2 van de 2 items